Om oss

VEM? Clas Malmström

Leg. läkare, specialist i beteendemedicin, psykofysiologi och rehabilitering.

Av en tillfällighet blev jag så småningom företagsläkare och upptäckte till min förvåning hur spännande och viktiga hälsofaktorer på arbetsplatser är för hur vi människor mår och hur vi fungerar i livet.

Har sedan dess specialiserat mig inom psykosocial arbetsmiljö och prestationsförmåga på både individ- och organisationsnivå.

Jag har uppmärksammats för mitt arbete med positiv stress och prestationsförmåga under press och även skrivit (eller varit medförfattare till) ett antal böcker inom dessa ämnesområden, förutom de som presenteras på den här hemsidan kan nämnas: Chefen som gör skillnad (Gothia Förlag), Positiv stress i organisationer / Hälsokompetent ledarskap (Libers förlag), Möjlighetstänk – mental träning i nytt ljus (ICA-förlaget), Stressa rätt! (Libers förlag), Hållbar hög prestation (Libers förlag), m fl.

Jag har också 15 års egen erfarenhet av ledarskap och företagsledning efter det att jag hoppade av landstingssjukvården. Under de senaste 10 åren har jag framgångsrikt arbetat som föreläsare, frilansande företagsläkare och konsult åt svenska företag i många olika branscher.

- Personligt motto: ”Ett bra liv är inte bekvämt.”

VEM? Peter Bengtsson

Jag har arbetat med utveckling av människor och grupper hela mitt yrkesverksamma liv. Anledningen till det är att jag tycker det är intressant att få vara med när människor lyckas nå sina mål. Det är också en härlig känsla att få vara med när människor får AHA-upplevelser. Ögonblicken när nya sammanhang blir tydliga tillhör livets härligaste. Både när man själv får denna upplevelse, och när andra får det. Jag är tekniker i botten, men har utbildat mig inom pedagogik, strategiskt ledarskap och som coach. Har skrivit ett tjugotal böcker inom tekniska och humanistiska ämnen. Lagarbetarskap har tagit som uppgift att hjälpa grupper och individer att lyckas på jobbet, att nå sina mål. Vi påstår att vår metod är den snabbaste vägen till ökad Prestation OCH Arbetsglädje. I detta arbete har jag stor nytta av mina erfarenheter från utvecklingsprojekt inom bland annat SKF, Scania, Stora Enso, Korsnäs och Volvo.

TOP